Souhlas se zpracováním osobních údajů - GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti HONOR SERVICE, spol. s r.o., se sídlem Vodní 264/2, 67801 Blansko, IČ:46975462, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 7638. (dále jen Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje: jméno a příjmení, název společnosti, e-mail, telefonní číslo, poštovní adresa.

  2. Výše uvedené údaje je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem realizace kupní smlouvy či provedení opatření správcem před uzavřením takové smlouvy a plnění práv a povinností vyplývajících z kupní smlouvy, zejména vyřízení objednávky, vyřízení reklamace, realizace práva na odstoupení od kupní smlouvy; nabídku našeho zboží a služeb (zasílání obchodních sdělení). 

  3. Tyto údaje budou Správcem zpracovány na dobu do odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů, nejméně však na dobu trvání účinků práv a povinností z kupní smlouvy a dále po dobu nezbytnou pro účely archivování podle příslušných obecně závazných předpisů.

  4. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti HONOR SERVICE, spol. s r.o., Vodní 264/2, 67801 Blansko, e-mail: objednavky@honorstore.cz

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé: Příjemci Vašich osobních údajů budou zasílatelské společnosti a jiné osoby podílející se na dodání zboží či realizaci plateb na základě kupní smlouvy. Poskytovatel softwaru, firma  Sunlight systems s.r.o., Varenská 2723/51, 70100 Ostrava.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo: vzít souhlas kdykoliv zpět, požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, na přenositelnost údajů, podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

 

www.Honor Store.cz - e-shop nádobí a kuchyňské potřeby Sunlight systems - tvorba e-shopů